Tanssille – JÄSENHAKEMUS

JÄSENHAKEMUSLOMAKE

Täytä lomakkeen kaikki kohdat.

Kirjoitathan koulutus -kohtaan tutkinto, oppilaitos ja valmistumisvuosi.

 

Nimi

Syntymäaika

Katuosoite

Postinumero- ja postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköposti

Ammattinimike

 Haen yhdistyksen jäsenyyttä Olen Suomen Tanssitaiteilijoiden liiton jäsen Haen jäsenyyttä sekä treenioikeutta osallistuakseni ammattilaisten treenitunneille

Koulutus

Muuta kommentoitavaa yhdistyksen hallitukselle

 Olen tutustunut Tanssille ry:n sääntöihin (säännöt on luettavissa yhdistyksen kotisivuilla www.tanssille.net) ja hyväksyn yhdistyksen tavoitteet ja sitoudun omalta osaltani tukemaan ja edistämään yhdistystä saavuttamaan säännöissä mainitut tavoitteet.

Uudet jäsenhakemukset käsitellään hallituksen kokouksissa; jäsenyys astuu virallisesti voimaan vasta, kun hallitus on hyväksynyt hakemuksen. Voit osallistua treenitunneille vasta maksettuasi asianmukaiset jäsen- ja treenimaksut. Vuonna 2013 yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa (maksu maksetaan kalenterivuosittain). Lisäksi uusilta jäseniltä sekä vanhoilta jäseniltä, jotka on erotettu maksamattomien jäsenmaksujen vuoksi ja jotka haluavat liittyä uudelleen jäseniksi peritään liittymismaksu 25 euroa. Mikäli saat oikeuden osallistua ammattitreenaukseen, tulee sinun maksaa lisäksi treenimaksu, joka on suuruudeltaan 50 €/ kausi (kevät- tai syys-).