Tanssille TRE / Jyrki Rytilä
Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

TRE / Jyrki Rytilä

helmikuu 5 @ 11:45 - helmikuu 9 @ 13:15

Jyrki Rytilän ohjaama viisipäiväinen TRE-työpaja. Kurssi sopii sekä TRE-metodiin jo aiemmin tutustuneille että ensikertalaisille.

TRE-harjoituksessa opit yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet joilla käynnistät lihasten vapinana tai tärinänä alkava kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismi. Tämä rentouttaa, aktivoi ja mobilisoi stressin ja haastavien kokemusten jännittämiä lihaksia. Syvien lihasjännitysten vapautuessa kehon aistimukset, tunteet ja ajattelu jäsentyvät uudelleen yksilön omaksi tavaksi liikkua, kokea itsensä ja olemisensa. Näin harjoitus voi käynnistää laaja-alaisen prosessin, josta on apua myös nykyhetken stressinhallinnassa.
Kurssilla tutustutaan myös TRE:n viitekehykseen, kehon stressireaktioihin: niiden syntymiseen ja purkamiseen. Saat ohjeet TRE:n itsenäiseen harjoittamiseen ja itsesäätelyyn (ei menetelmän ohjaamiseksi muille).
TRE:n kehittäjä on amerikkalainen tohtori David Berceli, kansainvälisesti tunnettu stressin- ja traumanhoidon asiantuntija. Hän on kehittänyt ja opettanut TRE-menetelmää yli 20 vuoden ajan.

Kurssin opettajana toimii Jyrki Rytilä. Hän on TRE-kouluttaja (TRE® Certification Trainer), DI, ja klassisen budon opettaja. Hän vastaa Suomessa uusien TRE-ohjaajien kouluttamisesta ja on opettanut TRE-stressinpukua viimeisen kymmenen vuoden aikana tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.

Hinta yhdistyksen jäsenille on 50€ ja ei-jäsenille 80€. Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
helmikuu 5 @ 11:45
Loppuu:
helmikuu 9 @ 13:15
Tapahtumaluokka: